Kosten latex spuiten

A-merk muurverf

Wij werken alleen met kwalitatieve materialen en met A-merken muurverven van o.a. Wijzonol.

All-in paketten

Een unieke All-in concept waarbij een totaal prijs voor de belangrijkste werkzaamheden zijn inbegrepen.

Altijd reinigbare muurverf

Wij werken alleen met muurverven met een schrobklasse 1 of 2, dit houdt in dat de muurverven reinigbaar zijn.

Standaard 9% BTW inbegrepen

Alle prijzen voor het airless latex spuiten op onze website zijn inclusief 9% BTW. Voor nieuwbouwwoningen geldt een BTW tarief van 21%.

IMG_20200921_142849

Top kwaliteit met eerlijke prijzen en een transparante werkwijze!

U vindt onderstaand op deze pagina een overzicht van verschillende pakketten en tarieven gebaseerd op spuitwerk van uw wanden en- of plafonds.

We hebben hiervoor een aantal All-in pakketten samengesteld waarbij het gehele traject van afplakken, tot spuiten en opruimen aanbieden voor een vaste scherpe totaalprijs. Wij werken dan ook transparant en flexibel en zijn erg nauwkeurig in de afwerking van ondergronden.

Met de juiste werkwijze en de juiste aanpak zorgen wij er voor dat ieder project het visitekaartje is van ons bedrijf.

Latex spuiten Zwolle heeft verschillende totaal pakketten samengesteld met A-merk muurverven van Wijzonol, Caparol en Sikkens. 

Kosten latex spuiten

Tarieven latex spuiten met Sigma muurverf

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. De producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Kosten latex spuiten

Toeslag extra kleuren

Natuurlijk kan het zijn dat u graag een extra kleur wilt laten spuiten. Wellicht heeft u voor de wanden een andere kleur dan voor het plafond in gedachte. Dit is uiteraard mogelijk. Het bij het spuiten van muurverf belangrijk om in stappen te werken. Hierbij worden de gewenste extra kleur(en) eerst gespoten waarna een droogtijd van 24 uur in acht dient te worden genomen. Waarna het apparaat per kleur doorgespoeld dient te worden. De eerder gespoten oppervlakte dient vervolgens in geheel afgedekt te worden met een speciale plakband, maskeerfolie en maskeerpapier. Tot slot kan het overige gedeelte gespoten worden.

Kosten latex spuiten

Kitwerk met Anti Crack kit van Den Braven

Zwaluw Acryl Anti-Crack is een hoogwaardige acrylaatkit die zeer goed overschilderbaar is met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven en die craquelé en verkleuring van verf voorkomt. Zwaluw Acryl Anti-Crack is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton enz.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze online offerteformulier, door een aantal vragen in te vullen krijgen wij een goed beeld van de gewenste werkzaamheden en oppervlakte. Hierdoor kunnen wij vaak binnen 48 uur een persoonlijke offerte opmaken en versturen.

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.