Tarieven latex spuiten

A-merk muurverf

Wij werken alleen met kwalitatieve materialen en met A-merken muurverven van o.a. Wijzonol.

All-in paketten

Een unieke All-in concept waarbij een totaal prijs voor de belangrijkste werkzaamheden zijn inbegrepen.

Altijd reinigbare muurverf

Wij werken alleen met muurverven met een schrobklasse 1 of 2, dit houdt in dat de muurverven reinigbaar zijn.

Standaard 9% BTW inbegrepen

Alle prijzen voor het airless latex spuiten op onze website zijn inclusief 9% BTW. Voor nieuwbouwwoningen geldt een BTW tarief van 21%.

Top kwaliteit met eerlijke prijzen en een transparante werkwijze!

U vindt onderstaand op deze pagina een overzicht van verschillende pakketten en tarieven gebaseerd op spuitwerk van uw wanden en- of plafonds.

We hebben hiervoor een aantal All-in pakketten samengesteld waarbij het gehele traject van afplakken, tot spuiten en opruimen aanbieden voor een vaste scherpe totaalprijs. Wij werken dan ook transparant en flexibel en zijn erg nauwkeurig in de afwerking van ondergronden.

Met de juiste werkwijze en de juiste aanpak zorgen wij er voor dat ieder project het visitekaartje is van ons bedrijf.

Latex spuiten XL heeft verschillende totaal pakketten samengesteld met A-merk muurverven van Wijzonol. 
De fabrikant Wijzonol onderscheidt zich in hoogwaardige muurverf waarbij kwaliteit, duurzaamheid en milieu een belangrijke rol spelen bij het ontwikkelen van hun producten. Wij kiezen dan ook voor latex soorten die uitvoerig zijn getest op kwaliteit en duurzaamheid. Daarom hebben we verschillende type latex muurverf soorten beschikbaar die uiterst geschikt zijn om airless te verspuiten en die zich keer op keer hebben bewezen.

Tarieven latex spuiten

Tarieven latex spuiten met Wijzonol muurverf

Met de duurzame muurverven van Wijzonol maakt u altijd een bewuste keuze. Deze kwalitatief hoogwaardige verf biedt niet alleen het beste eindresultaat voor uw schilderwerk, maar draagt tevens bij aan een lager verbruik van fossiele grondstoffen door het toepassen van herwinbare grondstoffen. Gemaakt door mensen met een passie voor duurzame ontwikkeling. Daarmee dragen wij samen bij aan onze toekomstige generatie.
Tarieven latex spuiten

Tarieven latex spuiten met Sigma muurverf

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. De producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Tarieven latex spuiten

Toeslag extra kleuren

Natuurlijk kan het zijn dat u graag een extra kleur wilt laten spuiten. Wellicht heeft u voor de wanden een andere kleur dan voor het plafond in gedachte. Dit is uiteraard mogelijk. Het bij het spuiten van muurverf belangrijk om in stappen te werken. Hierbij worden de gewenste extra kleur(en) eerst gespoten waarna een droogtijd van 24 uur in acht dient te worden genomen. Waarna het apparaat per kleur doorgespoeld dient te worden. De eerder gespoten oppervlakte dient vervolgens in geheel afgedekt te worden met een speciale plakband, maskeerfolie en maskeerpapier. Tot slot kan het overige gedeelte gespoten worden.

Tarieven latex spuiten

Kitwerk met Anti Crack kit van Den Braven

Zwaluw Acryl Anti-Crack is een hoogwaardige acrylaatkit die zeer goed overschilderbaar is met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven en die craquelé en verkleuring van verf voorkomt. Zwaluw Acryl Anti-Crack is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton enz.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze online offerteformulier, door een aantal vragen in te vullen krijgen wij een goed beeld van de gewenste werkzaamheden en oppervlakte. Hierdoor kunnen wij vaak binnen 48 uur een persoonlijke offerte opmaken en versturen.

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.