over ons

Top kwaliteit materiaal

Wij werken alleen met kwalitatieve materialen en met A-merken muurverven en lakken van o.a. Wijzonol, Sigma en Sikkens.

Betrouwbare partner

Een betrouwbare partner is deze dagen essentieel, zo is een afspraak een afspraak en zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen.

Helder & Flexibel

Met heldere afspraken en volledige transparantie staan wij altijd voor uw vragen en opmerkingen.

Geen omkijken tijdens werzaamheden

Secuur en nauwkeurig werken zonder al te veel overlast is ons doel bij iedere klus.

Kies voor gemak & kwaliteit!

Als familiebedrijf met een allround schildersbedrijf gevestigd in Zwolle, is de de huidige onderneming jaren later ontstaan. sinds 2016 hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het Airless verfspuiten van verschillende soorten watergedragen verven waaronder latex muurverf, 1K lakken, 2K lakken en buitengevel coatings. 

Het spuiten van verschillende soorten verf via een spuitmachine is sinds een aantal jaar ook in Nederland de nieuwe standaard. 

Latex spuiten XL is het adres voor het spuiten van zowel nieuwbouw en bestaande woningen. Maar ook bedrijfshallen, legen winkelpanden en horeca zaken geven we graag een nieuwe kleur of coating. 

Met de laatste professionele technieken en toepassingen zijn wij in staat om een strak, kwalitatief en kostendekkend resultaat op te leveren voor onze klanten. De kracht zit hem in een transparante en nette werkwijze, heldere communicatie en een persoonlijke benadering van iedere klant en project.

Met een klein team van gemotiveerde vakmensen met een passie voor het Airless spuiten, bieden wij een kwalitatief en betaalbaar schilderwerk met gevoel voor kwaliteit.

Previous
Next

Eerlijk en deskundig advies

U kunt rekenen op persoonlijk, eerlijk en deskundig advies en streven er altijd naar om op voorhand een duidelijke planning op te stellen waarna er stapsgewijs en netjes wordt gewerkt.

Met een breed assortiment latex muurverf en lak soorten adviseren wij u graag over de passende verf voor uw project. Latex spuiten XL streeft ernaar om voor ieder budget een passende afwerking te garanderen .

Meerwerk tijdens werkzaamheden nemen wij gratis voor u mee en gaan pas weg als u echt tevreden bent.

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

Direct contact

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.