De specialist in latex & lak spuiten

Het adres voor particulier en zakelijk airless spuitwerk

Wat is
latex spuiten?

Door latex muurverf “Airless” via een professioneel verfspuitmachine te verspuiten kunnen we veel egaler en strakker werk leveren. Dit gaat in tegenstelling tot het traditionele sauswerk veel sneller en is de laagdikte in één spuitbeurt gelijk aan twee keer rollen.

Bij het traditioneel sausen laat het vacht van een roller altijd een structuur of banen achter. Door uw wanden of plafond te laten spuiten is een aardige tijdwinst te boeken en mede hierdoor is het prijs technisch vaak erg interessant.

home1
number-2.png

Een vrijblijvende offerte

Vul onze handige online offerte formulier in of maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs om de opdracht te bekijken en een vrijblijvende voorstel te doen. Vaak kunnen wij al binnen 1 werkdag een passend voorstel doen van uw gewenste werkzaamheden.

number-3.png

Afplakken & maskeren

Wij plakken alle niet te spuiten onderdelen secuur en met professioneel materialen af. zoals de keuken, vloeren, trappen en kozijnen. Wanneer alle nodige onderdelen zijn afgeplakt. kunnen we beginnen met schoonmaken, kitten en voorstrijken of primeren.

number-4.png

Latex spuiten

De gewenste latex muurverf wordt in meerdere lagen aangebracht met een professionele Airless spuitinstallatie. Na oplevering wordt al het afplak-en afdekmaterialen keurig verwijderd en afgevoerd. Wij ruimen al onze spullen netjes op.

Over latex spuiten Zwolle

De laatste jaren is het machinaal spuiten van verf ook erg in trek binnen de particuliere markt. Latex spuiten XL heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het het spuiten van verschillende watergedragen materialen waaronder latex muurverf en verschillende verf lakken. Met de laatste technieken en toepassingen zijn wij in staat om een strak, kwalitatief maar kostendekkend resultaat op te leveren voor onze klanten.

Of het nu gaat om het spuiten van een woning, om planmatige aanpak van een appartementencomplex of schilderwerk in en om een bedrijfshal. Latex Spuiten XL heeft de juiste kennis en vaardigheden in huis om elke klus tot een succes te maken.

Met een kleine team van gemotiveerde vakmensen met een passie voor het Airless spuiten, bieden wij een transparante en overzichtelijke manier van werken.  Waarbij kwaliteit en communicatie onze eigenschappen zijn. We werken dan ook altijd met kwalitatieve en milieuvriendelijke producten met als doel om voor ieder budget een mooi en langdurig resultaat op te leveren d.m.v. de laatste Airless spuittechnieken.

Onze diensten

Vrijwel alle ondergronden zijn geschikt voor het aanbrengen van latex muurverf.  Of dat het nou spack, stucwerk, hout, gipsplaten, beton of steen is voor iedere ondergrond hebben we de juiste oplossing!

Latex spuiten

Vanaf dag één zijn we het adres voor het secuur en strak afwerken van uw wanden en plafonds in ieder gewenste kleur. Heeft u net een nieuwe woning gekocht of is uw woning toe aan een opfris beurt? Wij bieden verschillende All-in pakketten aan.

 • Wij werken alleen met schrob- en dekkingsklasse 1 & 2 latex.
 • Wij lopen altijd uw stucwerk na op kleine oneffenheden.
 • Allle getoonde prijzen zijn inclusief 9% BTW.
 • Heldere communicatie en een duidelijke planning tijdens de werkzaamheden.
ALL-IN

Bedrijfspand spuiten

Met scherpe maar kwalitatieve latex spuitwerk weten ook makelaars, aannemers en horecaondernemers ons te vinden. Met heldere afspraken en een "no nonsens" mentaliteit kunnen we snel schakelen en weten we van aanpakken.

 • Een betrouwbare partner is deze dagen essentieel, zo is een afspraak een afspraak en zorgen wij ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen.
 • Secuur en nauwkeurig werken zonder al te veel overlast is ons doel bij iedere klus.
 • Helder en flexibel
Voordelig

Zolder spuiten

Uw houtwerk strak in de lak met de beste verfsystemen van Sikkens en Wijzonol. Wij spuiten op locatie trappen, kozijnen, deuren en al uw houtwerk met verschillende professionele spuit applicaties. Ideaal voor repeterend schilderwerk bij nieuwbouw projecten.

 • Wij werken alleen met schrob- en dekkingsklasse 1 & 2 latex.
 • Wij lopen altijd uw stucwerk na op kleine oneffenheden.
 • Allle getoonde prijzen zijn inclusief 9% BTW.
 • Heldere communicatie en een duidelijke planning tijdens de werkzaamheden.
nieuw

Waarom verf spuiten i.p.v. traditioneel rollen?

Strakke afwerking

Het spuiten van latex wanden en plafonds geeft een strakke en egale afwerking

Dikke laagdikte

1 keer spuiten is vergelijkbaar met 2 keer rollen

Geen rollerbanen

De kans op rollerbanen is bij het spuiten van latex muurverf verleden tijd.

1000+ kleuren

We kunnen uw wanden of plafonds in ieder gewenste kleur spuiten.

Tarieven

Tevredenheid is het standaard!

Klanten geven ons gemiddeld een score van 9.2 op basis van 56 beoordelingen.

4.5/5
Familie Derksen
Zwolle - Juni 2020
Lees verder
Petje af voor Yassine en Gideon, ze hebben echt netjes werk geleverd! vriendelijke heren die hard werken en de tijd nemen om alles goed af te plakken en na te lopen. We hebben onze woonkamer met gang de wanden en plafonds laten spuiten en zijn zeer tevreden met het resultaat en service, Klasse!
Anna Spelthuis
Zwolle - September 2020
Lees verder
Zeer tevreden met de werkwijze van Yassine, vanaf de start heldere communicatie, duidelijke offerte en neemt de tijd voor de werkzaamheden. Super!
Floris van der Veer
Meppel - April 2020
Lees verder
Ben erg tevreden met het resultaat. We hadden eerst een afspraak met een andere partij maar die hadden het op het laatste moment laten afweten. Via een collega in contact gekomen met latexspuitenzwolle waarbij de communicatie zeer prettig verloopt en de heren al binnen een week onze woning hebben ingepland. Binnen 3 dagen hebben ze onze woonkamer en 2 slaapkamers gespoten en de ruimtes weer netjes achtergelaten. Mooi werk heren!
Previous
Next

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.